Leien of pannen

Dakbedekking voor hellend dak te Kontich die snel en vakkundig geplaatst wordt

Een dak plaatst u niet elke dag. Daarom is het belangrijk goed na te denken over de materiaalkeuze en de keuze van uw aannemer.

Wie de dakbedekking voor een hellend dak moet kiezen, of dit nu in regio Kontich of ergens anders is, moet meestal de keuze maken uit pannen of leien. Welke soort u kiest is voor het grootste deel een persoonlijke voorkeur want beide materialen zijn goed om jarenlang probleemloos verder te kunnen.

Eens die keuze gemaakt is, is het vinden van de juiste aannemer de volgende stap. Kies voor een ervaren specialist die weet op welke manier hij uw project tot een goed eind kan brengen. Ook de kennis van verschillende materialen speelt een belangrijke rol want zowel voor pannen als voor leien is de plaatsingsmethode totaal verschillend.

Dak- en plastiekwerken Hellemans is uw ideale partner als het gaat over dakbedekking voor een hellend dak regio Kontich. Met meer dan tien jaar ervaring kunnen wij uw dak perfect plaatsen en zorgen wij voor een waterdichte afwerking. Ook voor de plaatsing van velux ramen kan u bij ons terecht.

Ontdek de verschillende realisaties op onze site en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak. 

We bellen u op!
Contacteer ons!03/500 98 93