Oneindig lange levensduur

Dakbedekking voor uw plat dak te Kontich in roofing of EPDM

Is uw plat dak aan vervanging toe? Zit u met lekken, afkomstig van de dakbedekking van uw plat dak of bent u aan het bouwen in de regio Kontich en wenst u een offerte op maat? Algemene dak- en plastiekwerken Raf Hellemans is dé geschikte partner die zorgt voor een perfecte plaatsing van uw nieuw plat dak of herstelling van uw bestaand dak.

Zowel voor EPDM als voor roofing kan u bij ons terecht. Wij plaatsen met veel nauwkeurigheid en vakmanschap het gewenste materiaal en zorgen voor een snelle afwerking zonder de kwaliteit van onze werken uit het oog te verliezen.

Wij garanderen u een waterdicht dak dat gedurende vele jaren de perfecte bescherming zal bieden voor uw huis. Zowel kwaliteit als veiligheid staan bij ons voorop. Wij nemen dan ook alle nodige maatregelen om de dakbedekking van uw plat dak regio Kontich probleemloos te laten verlopen.

Wenst u meer info betreffende platte daken in EPDM of roofing? Contacteer ons vrijblijvend en wij komen langs om u de nodige inlichtingen te verschaffen. 

We bellen u op!
Contacteer ons!03/500 98 93