Mooi en duurzaam

Gevelbekleding plaatsen in Kontich met leien of sidings

Sommige woningen ondervinden door hun ligging heel wat nadeel. Vochtproblemen en schimmel zijn hier vaak een onderdeel van en inslaande regen tegen de gevel is vaak de grote boosdoener. Gevelbekleding laten plaatsen in soortgelijke woningen is dus een noodzaak en daarvoor kan u beroep doen op een erkend plaatser uit Kontich.

Maar niet alleen bepaalde weersomstandigheden kunnen zorgen voor de noodzaak van gevelbekleding, ook het uitzicht van de woning kan dringend aan verbetering toe zijn. Zo zijn er heel wat oudere woningen die totaal nieuw lijken wanneer u gevelbekleding liet plaatsen en ook in Kontich vindt u soortgelijke woningen terug.

Bel of mail ons en wij komen langs met de nodige documentatie en verschaffen alle mogelijke uitleg om uw gevel te beschermen of te vernieuwen door middel van de plaatsing van een degelijke gevelbekleding. Wij gebruiken vooral sidings en leien om het geheel mooi af te werken. Sidings zijn platen in kunststof die zeer decoratief zijn en de laatste jaren meer en meer aangebracht worden. Uiteraard zijn ook leien kwalitatief zeer goed maar deze worden meestal gebruikt voor zijgevels.

Neem vrijblijvend contact op voor meer info of voor een prijsofferte op maat van uw woning. 

We bellen u op!
Contacteer ons!03/500 98 93